Informatie

Van vrijdag 1 december tot en met donderdag 21 december worden er weer miljoenen meters geroeid bij veel Exclusieve Sportcentra. De roeimachines zullen deze periode dus intensief gebruikt worden!

Er zijn een drietal competitie-onderdelen binnen de Rowing Challenge:

De snelheidscompetitie
Iedere week van de Rowing Challenge staat er een andere afstand centraal: de weekuitdaging. In de eerste week trappen we af met de 1000 meter, waarna de 500 meter en 100 meter volgen. Weet jij de snelste tijd op deze afstanden neer te zetten? Maak een foto van de display met jouw geroeide tijd en voer deze in op jouw persoonlijke account.

Je kunt meteen zien op welke plek jij in het landelijke- en clubklassement staat. Deze is onderverdeeld in de categorieën man en vrouw en vier leeftijdscategorieën.

  • Weekuitdaging 1: vrijdag 1 december tot en met donderdag 7 december – 1000 meter
  • Weekuitdaging 2: vrijdag 8 december tot en met donderdag 14 december – 500 meter
  • Weekuitdaging 3: vrijdag 15 december tot en met donderdag 21 december – 100 meter

Een route roeien als club
Roei samen met iedereen in de club in drie weken een uitdagende route! Elke geroeide afstand op de roeimachine kleurt de route verder in. Hiermee komt de finish met elke inspanning steeds dichterbij!

Een route roeien als team
In teamverband wordt binnen de drie weken van de Rowing Challenge een uitdagende route geroeid. Welk team behaalt als eerste de finish? Een leuke, spannende en sportieve strijd!

De instructeurs in jouw sportcentrum kunnen je helpen met het instellen van de roeimachines en je tips en advies geven voor de beste roeitechniek.

 

Spelregels

Lees hier de spelregels.

 

Contact

Neem bij vragen, ideeën en opmerkingen contact op met het team van Exclusieve Sportcentra via info@ves.nl of via 010-4742658.