Informatie

De Rowing Challenge is een unieke roeicompetitie binnen de fitnessbranche. Tijdens de Rowing Challenge word je uitgedaagd om zoveel mogelijk meters te roeien én om zo snel mogelijk 500, 1000 of 100 meter te roeien. Van 30 november tot en met 20 december 2020 gaan de aangesloten Exclusieve Sportcentra onderling de strijd aan!

In ieder sportcentrum worden alle geroeide meters bij elkaar opgeteld om uiteindelijk te bepalen welk centrum de meeste meters aflegt. Dit centrum wint de Rowing Challenge wisselbeker!

 

Roei jij de meeste meters?

Een goede conditie? Roei mee voor de meeste meters! Jouw geroeide meters worden opgeteld bij het totale aantal geroeide meters van het sportcentrum. Hierdoor vergroot je de kans voor jouw sportcentrum om de onderlinge strijd te winnen!

Let op: Er mag per persoon 10.000 meter per dag ingevoerd worden op de website en op het scoreformulier in de club.

 

Hoe snel roei jij de 500, 1000 en/of 100 meter?

Denk jij de snelste roeier te zijn? Roei de andere deelnemers er dan uit! Ook deze meters tellen mee met het totale aantal geroeide meters van het sportcentrum.

Week 1 (30-11 t/m 6-12) 500 meter

Week 2 (7-12 t/m 13-12) 1000 meter

Week 3 (14-12 t/m 20-12) 100 meter

Jouw snel geroeide tijd en afstand voer je in op de website waarna je kunt zien hoe je scoort ten opzichte van de andere deelnemers aan de Rowing Challenge 2020. Vergeet niet een foto te maken van de display!

De instructeurs kunnen je helpen met het instellen van de roeimachines en je tips en advies geven voor de beste roeitechniek.

 

Zit jij in het fanatiekste team?

In elk sportcentrum worden teams geformeerd, ieder onder leiding van een instructeur. Op de speciale ‘Team Challenge’ ranking-poster kunnen de teamleden en het aantal geroeide meters worden genoteerd. Het team in ieder sportcentrum met het meeste aantal meters wint de ‘Team Challenge’. Alle geroeide meters worden automatisch meegeteld met het totale aantal geroeide meters in het sportcentrum.

 

Spelregels

 • Iedere deelnemer onderwerpt zich automatisch en onvoorwaardelijk aan de bepalingen van deze spelregels.
 • Deelnemers doen mee aan de Rowing Challenge op eigen risico. De Exclusieve Sportcentra en ieder individueel sportcentrum erkennen geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan naar aanleiding van deelname aan de Rowing Challenge.
 • De huisregels van de sportcentra worden niet in gebreke gesteld.
 • Deelname aan de Rowing Challenge staat open voor leden van een Exclusief Sportcentrum.
 • De instructeurs mogen zonder opgaaf van redenen personen deelname aan de Rowing Challenge weigeren.
 • De Exclusieve Sportcentra en ieder individueel sportcentrum houden zich het recht voor het wijzigen van openingstijden en gebruik van de roeimachines.
 • Het sportcentrum mag allebei de roeimachines maximaal 80 uur per week inzetten voor de Rowing Challenge. Per week kan er dus in totaal 160 uur geroeid worden. Deze beschikbare 80 uur mag het sportcentrum zelf verdelen over de week.
 • Het is niet toegestaan om met meerdere personen onder één gebruikersnaam deel te nemen aan de competitie. Indien dit wordt bemerkt, worden deze personen allen gediskwalificeerd.
 • Om in aanmerking te komen voor de beschikbaar gestelde prijzen dien je jouw standen binnen 24 uur via de website rowing-challenge.nl in te voeren.
 • Per persoon mag er maximaal 10.000 meter per dag ingevoerd worden op de website en op het scoreformulier in de club.
 • De Rowing Challenge loopt van maandag 30 november 08:00 uur tot en met zondag 20 december 2020 12:00 uur.
 • De landelijke winnaars worden op maandag 21 december 2020 bekend gemaakt op rowing-challenge.nl
 • De gewonnen prijs kan niet worden ingewisseld tegen contanten.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Exclusieve Sportcentra behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen de spelregels tussentijds te wijzigen of hiervan af te wijken.
 • Exclusieve Sportcentra is niet aansprakelijk voor eventuele zet- of drukfouten.