Prijzen

Mee roeien met de Rowing Challenge doet u niet alleen voor uw sportcentrum, maar ook voor uzelf. Roei de meeste meters en win een Polar Vantage M. of een roeiclinic op het water.

Roei je het snelste op de 500, 1000 en/of 100 meter dan win je tickets voor de Open Dutch Power Row 2020, met elke afstand is een ticket te winnen mannen en vrouwen. (6 tickets)

Polar Vantage M.
Voor degene die de meeste meters roeit (op landelijk niveau) stelt Polar de nieuwe Polar Vantage M. beschikbaar. De Polar Vantage M. is een sportieve, waterdichte fitness tracker waarmee je 24/7 op koers blijft dankzij de continue hartslagmeting, de geavanceerde slaapregistratie en de unieke workoutfuncties van Polar. Bij een gelijke stand vind een eerlijke loting plaats.

Roeiclinics Concept2
Voor ieder deelnemend sportcentrum stelt de Exclusieve Sportcentra samen met Concept2 twee roeiclinics op het water beschikbaar. U maakt kans op deze prijs door onder de deelnemers in uw sportcentrum de snelste tijd of de meeste meters te roeien. Uw sportcentrum is vrij om deze prijzen toe te kennen onder de deelnemers.

Rowing Challenge wisselbeker
Het sportcentrum dat in totaal het meeste aantal meters aflegt, ontvangt tijdens een feestelijke prijsuitreiking de Rowing Challenge wisselbeker!