Prijzen

Mee roeien met de Rowing Challenge doet u niet alleen voor uw sportcentrum, maar ook voor uzelf. Er zijn namelijk mooie prijzen te winnen!

Polar Unite.
Voor degene die de meeste meters roeit (op landelijk niveau) stelt Polar de 1 nieuwe Polar Unite beschikbaar. De Polar Unite is een sportieve, waterdichte fitness tracker waarmee je 24/7 op koers blijft dankzij de continue hartslagmeting, de geavanceerde slaapregistratie en de unieke workoutfuncties van Polar. Bij een gelijke stand vind een eerlijke loting plaats.
Doe mee aan alle drie de afstanden (500m, 1000m & 100m) en maak ook kans op 1 van de 2 Polar Unite horloges. Hier zijn dus 2 horloges beschikbaar, 1 mannen horloge en 1 vrouwen horloge.

Roeiclinics Concept2
Voor ieder deelnemend sportcentrum stelt de Exclusieve Sportcentra samen met Concept2 twee roeiclinics op het water beschikbaar. U maakt kans op deze prijs door onder de deelnemers in uw sportcentrum de snelste tijd of de meeste meters te roeien. Uw sportcentrum is vrij om deze prijzen toe te kennen onder de deelnemers.

Rowing Challenge wisselbeker
Het sportcentrum dat in totaal het meeste aantal meters aflegt, ontvangt tijdens een feestelijke prijsuitreiking de Rowing Challenge wisselbeker!