Prijzen

Mee roeien met de Rowing Challenge doet u niet alleen voor uw sportcentrum, maar ook voor uzelf. Roei de meeste meters óf roei het snelste de 1000 meter en win een Polar Vantage M. of een roeiclinic op het water.

Polar Vantage M.
Voor de snelste man en vrouw op de 1000 meter (op landelijk niveau) stelt Polar de nieuwe Polar Vantage M. beschikbaar. De Polar Vantage M. is een sportieve, waterdichte fitness tracker waarmee je 24/7 op koers blijft dankzij de continue hartslagmeting, de geavanceerde slaapregistratie en de unieke workoutfuncties van Polar.

Roeiclinics Concept2
Voor ieder deelnemend sportcentrum stelt de Exclusieve Sportcentra samen met Concept2 twee roeiclinics op het water beschikbaar. U maakt kans op deze prijs door onder de deelnemers in uw sportcentrum de snelste tijd of de meeste meters te roeien. Uw sportcentrum is vrij om deze prijzen toe te kennen onder de deelnemers.

Rowing Challenge wisselbeker
Het sportcentrum dat in totaal het meeste aantal meters aflegt, ontvangt tijdens een feestelijke prijsuitreiking de Rowing Challenge wisselbeker!